Ciolos, discutii la Palatul Victoria despre fondurile europene: Ce grad de absorbtie tinteste ministrul de resort

Joi, 26 Noiembrie 2015, ora 18:39
1067 citiri
Ciolos, discutii la Palatul Victoria despre fondurile europene: Ce grad de absorbtie tinteste ministrul de resort
Foto: Realitatea Tv

Ministrul Fondurilor Europene, Aura Raducu, a declarat joi ca tinta sa e ca Romania sa ajunga la un grad de absorbtie al fondurilor europene de peste 70% pentru perioada de finantare 2007-2013.

"Pe perioada 2007-2013, la fiecare ora acest grad de absorbtie se schimba functie de plati - ce plati intra, ce plati se certifica. Deci este un proces acum de aproximativ 60% grad de absorbtie, plati certificate de Comisia Europeana. Formal mai avem foarte multe alte plati in casa, sunt proiectele care sunt plati care urmeaza sa vina, sunt sanse ca acest proiect sa poata creste. Nu stim un procent exact, dar imi doresc foarte mult sa depasim 70%.

Sunt programe care merg mai bine, sunt programe cu mai multe probleme dar luam proiect cu proiect si program cu program ca sa acceleram si sa ajungem la un grad de absorbtie cat mai bun. Dar eu sper, ...citeste mai departe despre "Ciolos, discutii la Palatul Victoria despre fondurile europene: Ce grad de absorbtie tinteste ministrul de resort" pe Ziare.com

#grad absorbtie fonduri europene, #absorbtie fonduri europene 2015, #Aura Raducu fonduri europene , #Stiri Fonduri