Colegiul "Moise Nicoara", Arad - traditie si inovatie prin Regio

Sambata, 18 Ianuarie 2014, ora 09:19
1798 citiri
Colegiul "Moise Nicoara", Arad - traditie si inovatie prin Regio

Cei 934 de elevi ai Colegiului "Moise Nicoara" din Arad invata, din anul scolar 2013-2014, intr-o cladire cu dotari similare scolilor occidentale.

Regio a asigurat pentru renovarea si dotarea colegiului cea mai mare finantare dedicata infrastructurii educationale, transformand cladirea de patrimoniu intr-o unitate de invatamant dotata cu lift exterior, observator astronomic si sali pentru activitati recreative.

Regio sprijina performanta in educatie

Lucrarile de reabilitare a cladirii colegiului au inceput in toamna anului 2011 si au durat pana in vara anului 2013. S-a inceput cu remedierea deficientelor functionale, prin consolidarea structurii de rezistenta si refacerea sistemelor de instalatii termice, sanitare si electrice.

Au fost reabilitate fatadele si acoperisul, a fost inlocuita tamplaria, iar finisajele interioare de la salile de clasa si sala de festivitati au fost reconstruite cu multa minutiozitate, pentru a respecta arhitectura si picturile murale ...citeste mai departe despre "Colegiul "Moise Nicoara", Arad - traditie si inovatie prin Regio" pe Ziare.com

#Colegiul Moise Nicoara Arad, #reabilitare Colegiu Arad, #fonduri europene Arad, #fonduri Regio reabilitare scoli , #Stiri Fonduri