Dorel loveste la alt nivel: Un celebru institut din Constanta a comandat gresit o nava si a pierdut toti banii

Luni, 28 Decembrie 2015, ora 19:18
1263 citiri
Dorel loveste la alt nivel: Un celebru institut din Constanta a comandat gresit o nava si a pierdut toti banii
Foto: site oficial INCDM

Institutul National de Cercetare - Dezvoltare Marina "Grigore Antipa" Constanta (INCDM) va pierde sansa de a achizitiona o nava noua cu aproape opt milioane de euro fonduri comunitare, iar Ministerul Agriculturii ar putea plati despagubiri pentru ca a refuzat sa semneze contractul cu firma ce a castigat licitatia pentru construirea navei.

Motivul refuzului: Codul produsului achizitionat a fost inregistrat gresit, obiectul licitatiei fiind achizitionarea unei nave militare de cercetare, nu a uneia pentru cercetari stiintifice marine.

Compania italiana Vittoria Shipyard a dat in judecata mai multe institutii romanesti responsabile de intarzierea semnarii unui contract in valoare de opt milioane de dolari, dupa ce a castigat anul trecut licitatia pentru construirea navei ce trebuia achizitionata printr-un proiect depus de INCDM in cadrul Programul Operational pentru Pescuit - POP, Axa prioritara 5 - Asistenta tehnica.

Litigiul a fost deschis anul acesta, la sapte luni dupa ...citeste mai departe despre "Dorel loveste la alt nivel: Un celebru institut din Constanta a comandat gresit o nava si a pierdut toti banii" pe Ziare.com

#comandat nava gresita Institutul Grigore Antipa , #Stiri Fonduri