Functionarii care gestioneaza fonduri UE vor avea salarii mai mari si masini monitorizate prin GPS

Marti, 10 Martie 2015, ora 12:40
1095 citiri
Functionarii care gestioneaza fonduri UE vor avea salarii mai mari si masini monitorizate prin GPS
Foto: Facebook/Eugen Teodorovici

Functionarii care lucreaza cu fonduri europene vor primi salarii marite, in urma unei evaluari bianuale, a spus ministrul de resort, Eugen Teodorovici, care a mentionat si faptul ca va exista un Cod de Conduita pentru angajatii institutiei.

"Noi, in cadrul ministerului, vom pune pe masa Guvernului pana la finalul lunii martie un pachet de masuri prin care sa prevenim, sa evitam astfel de situatii, un fel de Cod de Conduita in tot ce inseamna zona de fonduri europene.

Va dau un exemplu mic, dar care poate sa aiba un impact in zona aceasta: vom cumpara masini pentru minister, in toate structurile de management, pentru ca e nevoie de astfel de masini. Am spus ca le vom brandui pe toate, cu tot ce inseamna Minister al Fondurilor Europene, cu sigla Ministerului Fondurilor Europene si voi crea chiar si o linie verde de telefon. Vor fi dotate cu GPS, ca sa stim clar in fiecare moment unde acea masina calatoreste, in ce zona, (...) pentru a descuraja chiar si utilizarea acestor masini ...citeste mai departe despre "Functionarii care gestioneaza fonduri UE vor avea salarii mai mari si masini monitorizate prin GPS" pe Ziare.com

#angajati ministerul Fondurilor Europene, #Cod Conduita Teodorovici , #Stiri Fonduri