Magiunul romanesc, promovat la San Francisco

Luni, 12 Ianuarie 2015, ora 11:16
1488 citiri
Magiunul romanesc, promovat la San Francisco
Foto:recolta.eu

Promovarea Magiunului de prune Topoloveni, produs 100% romanesc, continua la nivel international, iar la inceputul acestui an este prezentat oficial la Winter Fancy Food Show San Francisco, cea mai mare expozitie de produse alimentare de pe coasta de vest a Americii, au anuntat, luni, reprezentantii companiei producatoare, intr-un comunicat de presa.

Magiunul de prune Topoloveni a ajuns pentru prima data in America prin cel de-al doilea program de promovare pe fonduri europene accesat de producatorul Sonimpex Topoloveni - "I love European Fine Foods"-, care a debutat anul trecut in Dubai, potrivit Agerpres.

Winter Fancy Food Show reuneste expozanti din SUA si alte 35 de tari, Magiunul de prune Topoloveni fiind singurul produs romanesc prezent la acest eveniment.

"Prin Magiunul de prune Topoloveni, produs deja recunoscut si certificat la nivel european ca fiind unic, traditional si autentic, cultura gastronomica romaneasca face inconjurul lumii. Am reprezentat cu mandrie tara la cele mai importante evenimente gastronomice din Europa, am fost in Rusia, Dubai si Coreea de Sud, iar acum pasim cu incredere pe taram american. Speram ca americanilor sa le placa gustul romanesc, gust pastrat de 100 de ani in aceasta reteta unica si sa aprecieze calitatile nutritionale ale acestui aliment functional', a declarat directorul general al Sonimpex Topoloveni, Bibiana Stanciulov.

"I love European Fine Foods' reprezinta al doilea program de promovare pe bani europeni accesat de producatorul roman Sonimpex Topoloveni dupa "Eureka: Descoperiti comorile Europei'-primul program care vizeaza promovarea produsului pe pietele din Norvegia, Elvetia si Rusia, care a debutat in 2013.

Programele se vor derula pe o perioada de trei ani si au ca scop promovarea pe pietele terte a produselor alimentare de inalta calitate din Uniunea Europeana /UE/.

Magiunul de prune Topoloveni este Furnizor al Casei Regale a Romaniei, multiplu premiat Superior Taste Award de catre Institutului pentru Gust si Calitate Bruxelles. De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obtinut certificari multiple, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat Halal.

Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% romanesc, 100% natural, fara zahar adaugat, fara E-uri, fara conservanti, fara gluten si poate fi consumat de la varsta de 6 luni, cand incepe diversificarea alimentatiei.

De asemenea, magiunul poate fi consumat si de persoanele bolnave de diabet, cu acordul medicului curant, conform unui studiu realizat la Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice N.C. Paulescu, la solicitarea producatorului Sonimpex Topoloveni.

#magiun prune Topoloveni, #promovare magiun prune Topoloveni , #Stiri Fonduri