Profetul burselor pierde 2,5 miliarde de dolari in trei zile

Joi, 23 Octombrie 2014, ora 10:45
2362 citiri
Profetul burselor pierde 2,5 miliarde de dolari in trei zile
Foto: citizensofculture.com

Nu a fost o saptamana buna pentru miliardarul si investitorul Warren Buffet. Pariul sau pe Coca Cola si pe actiunile gigantului tehnologic IBM l-a costat peste 2 miliarde de dolari in doar trei zile.

Luni, Buffet a pierdut aproape un miliard de dolari dupa ce actiunile IBM au scazut la cel mai jos nivel din ultimii 3 ani, in urma anuntului ca incasarile din al treilea trimestru nu au atins estimarile, scrie The Independent.

Gigantul IT a precizat ca va ceda si divizia sa de cipuri, care genera pierderi, companiei Global Foundries, careia ii va mai si plati 1,5 miliarde de dolari.

Acestea erau vesti proaste pentru Buffet, avand in vedere ca firma sa de investitii, Berkshire Hathaway, este cel mai mare investitor in IBM.

Miercuri, aceasta saptamana de infern ...citeste mai departe despre "Profetul burselor pierde 2,5 miliarde de dolari in trei zile" pe Ziare.com

#Warren Buffet pierderi imense burse, #Warren Buffet pierderi actiuni Coca Cola, #Warren Buffet pierderi Coca Cola IBM , #Stiri Fonduri