Programele nationale pentru tinerii intreprinzatori si IMM-uri in 2014

Miercuri, 22 Ianuarie 2014, ora 14:47
1909 citiri
Programele nationale pentru tinerii intreprinzatori si IMM-uri in 2014

Tinerii intreprinzatori si IMM-urile vor putea accesa, si in acest an, fonduri nerambursabile de la bugetul de stat, intrucat Directia de Implementare Programe pentru IMM-uri a lansat recent in dezbatere publica procedurile de implementare pentru 9 programe nationale.

In plus, o noua schema de ajutor de minimis, in cadrul careia IMM-urile pot accesa imprumuturi cu subventie partiala de dobanda, a fost lansata recent, fiind administrata de Fondul European de Investitii.

O noua schema de ajutor de minimis pentru IMM-uri a fost lansata recent, dupa ce Ordinul Ministerului Economiei nr. 2499/2014 pentru aprobarea schemei transparente de ajutor de minimis, denumita "Schema transparenta de ajutor de minimis sub forma de imprumuturi cu subventie partiala de dobanda" a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 46, din 20 ianuarie 2014.

Citeste mai multe despre Programele nationale pentru tinerii intreprinzatori si IMM-uri in 2014. Ce fonduri vor putea fi accesate anul acesta? pe AvocatNet.ro

#programe nationale IMM, #fonduri IMM , #Stiri Fonduri