Regio: Oltenia Business Center - un nucleu pentru dezvoltarea afacerilor in Ramnicu Valcea

Duminica, 16 Februarie 2014, ora 14:33
1371 citiri
Regio: Oltenia Business Center - un nucleu pentru dezvoltarea afacerilor in Ramnicu Valcea

Proiectul "Centrul de dezvoltare a serviciilor in afaceri Nord Oltenia" a aparut in peisajul valcean ca o oportunitate pentru mediul de afaceri, oferind IMM-urilor cea mai complexa gama de servicii de business din localitate. Acum, cladirea este ocupata in proportie de 93% de 14 firme, care, odata cu mutarea sediului in centrul de afaceri, au creat 30 de noi locuri de munca.

Ideea construirii centrului de afaceri s-a nascut odata cu inaugurarea bulevardului Dem Radulescu, construit tot din fonduri Regio, care face legatura intre cartierul Ostroveni si zona comerciala din sudul municipiului.

Noua artera de circulatie a facut ca zona pe care o traverseaza sa se dezvolte rapid, iar aparitia structurii de afaceri a fost salutara pentru firmele din zona:

"IMM -urile si microintreprinderile resimteau lipsa spatiilor adecvate si echipate corespunzator pentru a-si putea dezvolta gama de servicii. De aceea, am luat initiativa sa raspundem acestei nevoi a mediului antreprenorial din ...citeste mai departe despre "Regio: Oltenia Business Center - un nucleu pentru dezvoltarea afacerilor in Ramnicu Valcea" pe Ziare.com

#Oltenia Business Center, #fonduri europene Oltenia, #fonduri Regio Oltenia , #Stiri Fonduri