Sute de antreprenori, suparati pe Ponta - Ii reproseaza ca i-a pus sa faca investitii, dar nu le mai da ajutoare

Vineri, 25 Septembrie 2015, ora 14:14
1274 citiri
Sute de antreprenori, suparati pe Ponta - Ii reproseaza ca i-a pus sa faca investitii, dar nu le mai da ajutoare
Foto: Facebook/Victor Ponta

Un grup de antreprenori care reprezinta circa 600 de firme care au realizat investitii intr-un program de minimis a depus, vineri, la Guvern, o scrisoare adresata premierului Victor Ponta, in care ii cer acestuia o pozitie clara vizavi de deblocarea ajutoarelor de stat promise.

Acestia sustin ca au cheltuit bani cu aceste proiecte, iar Guvernul nu se tine de cuvant, neplatindu-le ajutoarele promise in baza Hotararii de Guvern 274/2013.

Iohannis, intalnire cu oamenii de afaceri: Care sunt prioritatile

"Va rugam, in numele societatilor semnatare, sa ne prezentati cat mai urgent pozitia Guvernului roman privind situatia acordarii ajutoarelor de minimis pentru investitiile realizate de intreprinderile mici si mijlocii, schema de ajutor institutita prin HG 274/2013", ii scriu antreprenorii premierului Ponta, conform Startup Cafe.

Acestia mai reclama si tratatmentul "umilitor" la care au fost supusi de catre Ministerul Finantelor si ...citeste mai departe despre "Sute de antreprenori, suparati pe Ponta - Ii reproseaza ca i-a pus sa faca investitii, dar nu le mai da ajutoare" pe Ziare.com

#antreprenori scisoare Ponta ajutoare promise, #oameni afaceri scrisoare Ponta, #ajutoare stat afaceristi program minimis , #Stiri Fonduri