Tarilor care refuza cote de refugiati sa li se taie banii de la UE! Reactia Comisiei Europene

Marti, 15 Septembrie 2015, ora 17:48
1229 citiri
Tarilor care refuza cote de refugiati sa li se taie banii de la UE! Reactia Comisiei Europene
Foto: Ziare.com

Comisia Europeana (CE) a dezmintit marti ca este favorabila unei reduceri a fondurilor structurale ale UE pentru tarile care refuza cotele de repartitie a refugiatilor, contrar declaratiilor Berlinului.

Tarile recalcitrante "sunt adesea tari care primesc multe fonduri structurale europene", a declarat marti ministrul german de Interne, Thomas de Maiziere.

"Mi se pare ca este corect ca acestea sa primeasca mai putine mijloace" financiare din partea Europei, a spus Thomas de Maiziere, afirmand ca aproba o propunere formulata in acest sens de presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Germania ameninta cu reducerea fondurilor UE pentru tarile care refuza cotele de refugiati

Insa Juncker "nu a spus niciodata asa ceva", a dat asigurari marti un purtator de cuvant al Comisiei Europene. "Acordurile de parteneriat si programele operationale pentru perioada de programare actuala nu ofera baza legala pentru reducerea alocarilor de fonduri structurale si de investitii daca ...citeste mai departe despre "Tarilor care refuza cote de refugiati sa li se taie banii de la UE! Reactia Comisiei Europene" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Comisia Europeana fonduri cote imigranti, #CE cote imigranti fonduri structurale , #Stiri Fonduri