Vreti sa traiti ca-n Occident? Nu votati primarii care nu au atras fonduri europene!

Joi, 02 Iunie 2016, ora 08:26
2624 citiri
Vreti sa traiti ca-n Occident? Nu votati primarii care nu au atras fonduri europene!

Mai sunt cateva zile pana la algerile locale din Romania, iar oferta electorala in multe locuri din tara aduce pe buletinele de vot persoane care au ocupat deja unul sau mai multe mandate de primar.

Optiunea in cazul lor ar trebui sa fie destul de simpla, stim ce pot, ne-au aratat cat de bine li se potriveste haina de prim-gospodar al localitatii pe care au condus-o. Ce cred eu, insa, ca ar trebui sa avem, in primul rand, in minte atunci cand decidem sa ne acordam votul de duminica unui candidat sau altuia este modul in care acestia se raporteaza la fondurile europene.

Majoritatea administratiilor publice locale din tara sunt sarace, unele chiar falimentare, si nici nu au mijloacele pentru a genera venituri, asa cum se intampla in cazul marilor orase sau municipii. Dar si pentru unele, si pentru celelalte administratii locale, fondurile europene sunt o resursa financiara care poate fi folosita pentru investitii si pentru cresterea nivelului de trai al locuitorilor comunitatii ...citeste mai departe despre "Vreti sa traiti ca-n Occident? Nu votati primarii care nu au atras fonduri europene!" pe Ziare.com

#primari fonduri europene, #fraude fonduri europene, #primari alegeri fonduri europene , #Stiri Fonduri