Barbie si Superman sunt istorie. Afla ce vor copiii de la Mos Craciun

Sambata, 29 Octombrie 2011, ora 00:00
5427 citiri
Barbie si Superman sunt istorie. Afla ce vor copiii de la Mos Craciun

Nu incercati sa va impresionati copiii cu papusi Barbie si Superman. Trucul acesta nu mai merge. Cele mai cool jucarii vin anul acesta de la producatori mici care revolutioneaza modul in care se distreaza cei mici.

Iata cele cinci jucarii pe care orice copil vrea sa le gaseasca sub brad anul acesta, conform CNN.

FyrFlyz

Produsa de i-Star Entertainment, o companie din New York cu doar opt angajati, jucaria costa 9,99 dolari si este destinata copiilor de peste 8 ani.

Proprietarul companiei, Joel Rosenzweig, este un veteran al acestei industrii. Lui Rosenzweig i-a venit ideea crearii FyrFlyz anul trecut, cand dorea sa-si surprinda fiul cu ceva deosebit.

Jucaria este realizata din doar doua bucati de plastic, cateva corzi si niste mici leduri. Ideea este sa apuci capetele corzilor si sa le invarti foarte rapid, pana ce acestea ating o intensitate maxima. Luminile vor forma modele diferita cu fiecare miscare.

Ickee Stikeez

Aceste jucarii pot fi facute cadou si copiilor de 4 ani. Produse de compania americana Zing Toys, pretul este de 1,25 dolari pentru o jucarie si 2,99 dolari pentru un pachet cu trei produse.

Va amintiti cum obisnuiam sa spargem bulele cu aer ale foliilor de impachetat cand eram mici. Ei bine, acest producator a gasit cea mai draguta solutie pentru a-i invata si pe copiii din ziua de azi sa se distreze precum parintii lor.

Seria de monstrii Ickee Stikeez au ventuze in loc de picioare. Copiii le pot lipi oriunde, insa partea buna este sunetul pe care il produc atunci cand sunt dezlipiti de pe orice suprafata. Exact ca cel produs de spargerea bulelor de pe foliile de plastic.

Skylee si Mechatars

Parintii cu bugete mai generoase pot alege aceste doua jucarii: Skylee, pentru 59,99 dolari, si Mechatars, pentru 39,99 dolari. Prima este destinata copiilor de peste 4 ani, iar cealalta celor de peste 6 ani.

Compania producatoare, Bossa Nova Robotics, a fost fondata de Sarjoun Skaff, un doctorand in robotica. Acesta lucra la producerea unui robot pentru ministerul Apararii, cand si-a dat seama ca ceea ce vrea sa faca de fapt este sa translateze tehnologia in domeniul... jucariilor.

Portocalele enervante

Oricat de enervante ar fi aceste portocale, orice copil si le doreste. Jucariile reprezinta proiectia fizica a personajelor din seria animata "The Annoying Orange", creata de Dane Boedigheimer.

Dupa ce clipurile au devenit hituri pe Youtube, producatorul de jucarii The Bridge Direct, care daduse lovitura cu papusile Justin Bieber, n-a mai stat pe ganduri si a umplut magazinele cu aceasta linie de jucarii.

Air Swimmers si My Keepon

Aceasta jucarie este la fel de cool ca si numele companiei producatoare: Wow!Stuff. Le puteti achizitiona impreuna pentru 49,99 dolari.

In urma cu doi ani, compania britanica a decis sa treaca de la importul de jucarii la productie. A pus la punct o echipa de inventatori si au pornit intr-o misiune fantastica cu scopul de a creea cele mai inovative si incitante jucarii.

Unul dintre rezultate este Air Swimmers, care include un rechin plutitor imens ce este controlat prin telecomanda si un peste clovn gigant. Un alt rezultat este My Keepon, un robot dansator interactiv, dezvoltat initial pentru a ajuta copiii autisti.

#idei cadou copii Craciun, #cadouri Craciun copii, #idei Craciun cadouri copii , #Cadouri funny