Stii business? Testeaza-ti cunostintele cu noul Scrabble Corporate

Sambata, 16 Septembrie 2017, ora 00:00
3211 citiri
Stii business? Testeaza-ti cunostintele cu noul Scrabble Corporate
Foto: Extravaganzi

Doi ani i-au trebuit artistului canadian Emmanuel Laflamme sa puna la punct modelul Scrabble Corporate, bazat pe insemnele unor marci renumite si companii cunoscute, iar rezultatul este un adevarat test bun de dus la capat pentru manageri.

Editia jocului conceput de artistul din Montreal si de prietenii sai este una speciala, pe care ar fi bine sa o comanzi cat mai rapid, pentru a avea un set care sa anime serile in care ai de gand sa te relaxezi acasa in compania unor buni amici, informeaza Extravaganzi.

O suta de piese diferite, cu siglele a tot atatea companii au fost folosite la acest tip de joc Scrabble.

In prima faza, va trebui sa te concentrezi pentru a recunoaste logoul fiecarei marci prezente pe tabla, iar valoarea fiecarei piese va da rezultatul final al jocului, punctajul fiind dat si de valoarea de piata a brandului respectiv.

Este clar un joc dedicat antreprenorilor care viseaza toata ziua sa isi construiasca o afacere cat mai bine pozitionata pe piata.

Varianta Scrabble Corporate se poate comanda si in limba franceza, o editie speciala, creata in colaborare cu Korova Designs si Felix L'Ebenix, putand fi comandata de vorbitorii limbii lui Voltaire.

#joc corporate, #Scrabble Corporate, #editie Scrabble companii, #joc societate , #Cadouri funny