Tu ce masuri de austeritate ai impune Greciei?

Vineri, 17 Iulie 2015, ora 13:21
2269 citiri
Tu ce masuri de austeritate ai impune Greciei?
Foto: Twitter/Olivier Drot

Socul provocat de masurile dure dictate de negociatorii europeni Greciei nu a scapat nici atentiei programatorilor IT.

Considerand ca nu este cinstit ca Angela Merkel si Wolfgang Schauble sa aiba parte de toata distractia rezultata din biciuirea fiscala a grecilor, acestia au creat o pagina unde poti sa impui aleatoriu masuri de austeritate pentru eleni sau chiar si pentru restul Europei, dezvaluie revista Market Watch.

Austeritate dupa ureche

Incitati de faptul ca parlamentul elen a adoptat de la prima strigare masurile exagerate cerute de oficialii europeni, creatorii paginii Random Austerity Measure Generator au luat taurul de coarne si au prezentat cele mai iesite din comun norme pe care cineva le-ar putea negocia in cadrul unui acord financiar cu un guvern national.

Un exemplu de rezultat generat este un nou referendum pe care Tsipras trebuie sa-l organizeze pentru a stabili daca Angela Merkel este "nemaipomenita" sau de-a dreptul "minunata".

In alte cazuri, variantele care ar trebui puse in aplicare de greci prevad ca fostul ministru de Finante, Yanis Varoufakis, sa asculte timp de 43 de ore Justin Bieber in timp ce se drogheaza din greu.

La fel, grecilor li se cere sa devina cu 188% mai subtiri in talie, iar parlamentarii eleni ar trebui sa marsaluiasca prin piata Syntagma infasurati in steaguri germane.

Italienii, portughezii sau francezii nu sunt scutiti nici ei de bascalia generata la intamplare sub privirea crunta a Angelei Merkel. Astfel, o postare pe Twitter arata ca Italia va fi obligata sa cumpere 860.922 automobile Audi in urmatoarele 24 de ore.

Asa ca, daca ai nervi pe greci sau pe latini, macar in gluma poti sa te razbuni din plin pe respectivele populatii, intrand pentru un clic in pielea Angelei Merkel.

#program austeritate grecia, #joc austeritate Merkel, #site random austerity , #Ciudatenii