Agentia Loopaa lanseaza sezonul 2 al seriei MarComics

Luni, 14 Septembrie 2015, ora 17:13
1381 citiri
Agentia Loopaa lanseaza sezonul 2 al seriei MarComics

Loopaa, agentie de marketing din Cluj-Napoca, lanseaza pe 15 septembrie cel de-al doilea sezon al seriei satirice de benzi desenate MarComics.

Dupa cum ii sugereaza numele, seria prezinta experiente, provocari si situatii amuzante din lumea marketingului, intr-un format de benzi desenate si prin intermediul avatarurilor agentiei, cunoscute sub numele de "loopies".

Primul sezon al seriei s-a bucurat de un mare succes, ceea ce a determinat echipa Loopaa, o echipa tanara, specializata pe servicii de strategie, creatie si marketing online, sa inceapa productia sezonului 2.

"In Loopaa, incurajam creativitatea si o integram in fiecare proiect. MarComics este rezultatul imbinarii unei astfel de abordari cu experientele noastre variate, sustinute de multa pasiune si... multa cafea.

In primul sezon, ne-am dorit sa cream povesti haioase, care sa reflecte realitatile si provocarile de zi cu zi ale industriei. In al doilea sezon, vrem sa ducem lucrurile mai departe, sa cream ceva mai puternic si mai memorabil", precizeaza liderul agentiei Loopaa, Victor Gavronschi.

Sezonul 2 va avea mai multe episoade fata de primul, va introduce personaje noi si va urmari calatoria acestora in lumea plina de aventuri a marketingului. Se pastreaza scopul original, cel al crearii unei reviste pline de umor si insight-uri, care sa promoveze, totodata, practicile recomandabile din domeniu.

Capitolele MarComics, intitulate episoade, apar saptamanal pe pagina de Facebook a agentiei, in zilele de marti, primul episod din sezonul 2 fiind programat pe 15 septembrie.

Tot pe pagina de Facebook a agentiei, poate fi vizionat trailerul sezonului 2 MarComics.

Despre Loopaa Marketing Agency

Loopaa is an interactive creative agency that focuses on marketing strategy and planning. It integrates design and technology to deliver value to its clients.

We offer a wide range of marketing services: Online marketing, Marketing planning, Design & branding, Marketing research & audit, Marketing Strategy, Project management, PR & communication.

#MarComics Loopaa, #benzi desenate MarComics , #Filmulete haioase