Angajatii de la Pentagon pot juca Pokemon Go in institutie, dar nu pe telefonul de serviciu

Sambata, 13 August 2016, ora 18:43
1122 citiri
Angajatii de la Pentagon pot juca Pokemon Go in institutie, dar nu pe telefonul de serviciu

Reprezentantii Pentagonului le-au cerut vineri angajatilor sa nu instaleze popularul joc Pokemon Go pe smartphone-urile de serviciu, care apatin institutiei guvernamentale. Totusi, angajatii au dreptul de a juca Pokemon Go in cladirea institutiei, atat timp cat isi folosesc telefoanele mobile personale, informeaza Japan Times.

"Puteti sa va imaginati mai multe motive, care demostreaza ca nu este un lucru prudent sa instalezi Pokemon Go. Pe langa ingrijorarile de securitate, cred ca contribuabilii vor aprecia daca telefoanele guvernamentale sunt folosite doar pentru afaceri guvernamentale" a declarat secretarul de presa Gordon Trowbridge.

Pokemon Go este o aplicatie prin care utilizatorii vaneaza caractere animate, care sunt imprastiate in intreaga lume, de multe ori in zone improbabile.

Jocul a castigat o popularitate globala, iar utilizatorii intra de multe ori in zone cu acces interzis doar pentru a captura aceste caractere.

Mai multe baze militare au lansat avertismente ...citeste mai departe despre "Angajatii de la Pentagon pot juca Pokemon Go in institutie, dar nu pe telefonul de serviciu" pe Ziare.com

#Pokemon Go Pentagon , #Stiri Funny