Anul Nou, sarbatorit cu confetti comestibil si artificii de Cartea Recordurilor (Foto si Video)

Miercuri, 01 Ianuarie 2014, ora 13:45
1108 citiri
Anul Nou, sarbatorit cu confetti comestibil si artificii de Cartea Recordurilor (Foto si Video)

Trecerea in 2014 a fost sarbatorita cu surle si trambite in toate colturile globului. Anul Nou a fost intampinat cu confetti comstibil la Londra, un spectacol de artificii ce a intrat in Cartea Recordurilor in Dubai si petreceri de strada in tarile lumii.

In Dubai, un oras preocupat de tot ce inseamna superlativ, organizatorii au pus la cale un spectacol de artificii ce a intrat in Cartea Recordurilor. Totul a avut loc langa cea mai inalta cladire din lume.

Spectatorii au putut vedea 400.000 de artificii ce au luminat o parte a coastei Dubaiului - adica 100 de kilometri de litoral.

Spectacolul a intrat in Guinness World Records, fiind cel mai mare spectacol de artificii organizat vreodata. Pana acum, recordul era detinut de Kuweit, care a avut un spectacol de 64 de minute, cu 77.000 de artificii, in 2012.

La miezul noptii in Sydney, Australia, un urias foc de artificii a aprins cerul in zona Operei, scrie ...citeste mai departe despre "Anul Nou, sarbatorit cu confetti comestibil si artificii de Cartea Recordurilor (Foto si Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Anul Nou artificii Dubai, #Anul Nou New York , #Stiri Funny