Cartile de colorat pentru adulti, fenomen de pe piata de carte internationala

Joi, 12 Mai 2016, ora 12:08
986 citiri
Cartile de colorat pentru adulti, fenomen de pe piata de carte internationala

Daca acum cinci ani de zile ati fi zarit in aeroporturi oameni maturi colorand carti, inarmati cu truse imense si sofisticate de creioane, ati fi admis cu siguranta ca imaginea are ceva nelalocul ei. Sau ca personajul in cauza a dat in mintea copiilor.

Astazi, insa, astfel de imagini cu adulti colorand carti, in aeroporturi sau in orice alt loc public, tin de normalitate.

Si asta deoarece cartile de colorat pentru adulti au devenit un fenomen global, aflat in plina ascensiune, cel mai recent fenomen de pe piata internationala de carte - intr-un clasament al celor mai vandute carti de catre librarii online din intreaga lume figureaza multe astfel de titluri.

Spre exemplu, Gradina secreta si Padurea fermecata, cele doua carti semnate de inventatoarea acestei mode, artista scotiana Johanna Basford, au dominat timp de doi ani de zile vanzarile online de carte de peste Ocean.

La fel se intampla si cu vanzarile online de carte din Romania sau cele din librariile fizice, mai ales ...citeste mai departe despre "Cartile de colorat pentru adulti, fenomen de pe piata de carte internationala" pe Ziare.com

#carti colorat adulti, #carte colorat adult , #Stiri Funny