Gafa uriasa la Oscar: Premiul pentru cel mai bun film a fost anuntat gresit si echipa La La Land s-a bucurat degeaba pe scena (Video)

Luni, 27 Februarie 2017, ora 07:23
954 citiri

Gala de decernare a premiilor Oscar a fost marcata de o gafa uriasa a organizatorilor: "La La Land" a fost anuntat din greseala drept castigator la categoria cel mai bun film, cand de fapt premiul se cuvenea "Moonlight".

Iata si explicatia: celebrul actor Warren Beatty (care face 80 de ani in luna martie) a primit plicul gresit, cel pentru cea mai buna actrita in rol principal, premiu ce fusese deja acordat Emmei Stone din "La La Land".

Beatty si-a dat seama de eroare si nu a anuntat castigatorul imediat, uitandu-se pierdut in jur si cautand pe cineva care sa il ajute. Aflata langa el, insa, actrita Faye Dunaway a citit "La La Land" drept castigator.

Toti cei implicati in productie (regizor, producatori, actori) au urcat pe scena si s-au bucurat. Producatorii chiar au inceput sa multumeasca organizatorilor.

Jordon Horowitz, unul dintre producatorii filmului "La La Land", si-a dat seama, insa, de acea eroare si a aratat plicul in care era mentionat faptul ca "Moonlight" castigase, de fapt, Oscarul pentru cel mai bun film.

Astfel, echipa "La La Land" a fost nevoita sa coboare de pe scena si sa dea statueta celor de la "Moonlight" care au primit premiul in stare de soc.

"Nu stiu daca asta este adevarul, este mai presus de visele mele", a spus regizorul filmului "Moonlight", Barry Jenkins, dupa ce a urcat si el pe scena.

"Nu stiu ce s-a intamplat, e vina mea. Nu vreau sa vedem persoane dezamagite. Stiam ca o sa dau gres cu prezentarea asta", a spus in final prezentatorul galei, Jimmy Kimmel, care toata seara se tinuse de glume.

Envelope in Warren Beatty's hands read "ACTRESS IN A LEADING ROLE" when announcing Best Picture. https://t.co/naq6LCfSrE #Oscars pic.twitter.com/YmXWXcudfu- ABC News (@ABC) February 27, 2017

Iata lista castigatorilor Oscar 2017 ...citeste mai departe despre "Gafa uriasa la Oscar: Premiul pentru cel mai bun film a fost anuntat gresit si echipa La La Land s-a bucurat degeaba pe scena (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#gafa Oscar La La Land Moonlight , #Stiri Funny