Gospo's Great Adventure, un nou joc dezvoltat de King in Romania. VIDEO

Joi, 19 Septembrie 2013, ora 15:28
2116 citiri
Gospo's Great Adventure, un nou joc dezvoltat de King in Romania. VIDEO
Gospo’s Great Adventure, al doilea joc dezvoltat de King in Bucuresti

King unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri casual, lanseaza al doilea doilea titlu din portofoliul sau produs integral in studioul din Bucuresti, Gospo's Great Adventure.

Acesta este un joc de tip casual cu elemente de puzzle si va fi disponibil utilizatorilor din intreaga lume pe platforma King.com, incepand cu data de 19 septembrie pentru abonatii site-ului si 23 septembrie pentru toti membrii site-ului.

Gospo este unul dintre dezvoltatorii jocului

"Suntem curiosi sa vedem care va fi reactia utilizatorilor in privinta acestui joc si ne dorim sa aiba cel putin succesul pe care l-a avut Bubble Witch. Gospo's Great Adventure vine cu o poveste amuzanta legata de alegerea numelui. Cautam un nume atractiv si usor de retinut care sa ilustreze principalele elemente din joc, insa toate erau luate. Atunci, ne-a venit ideea de a imprumuta porecla colegului nostru care a lucrat la dezvoltarea sa, Gospo", a spus Mihai Sfrijan, Head of Studio King Bucuresti.

Gospo's Great Adventure a fost finalizat in patru luni

La dezvoltarea acestui titlu a lucrat o singura echipa de prototipare de la studioul din Bucuresti, iar timpul necesar finalizarii versiunii pentru platforma King.com a fost de 4 luni. Gospo's Great Adventure este tot un joc casual de tip puzzle, insa aduce un gameplay usor diferit de celelalte jocuri din portofoliu.

Acesta presupune o combinatie de elemente din Candy Crush Saga si Pet Rescue Saga cu cateva elemente de fizica. Jocul va fi disponibil pe platforma King.com pe 19 septembrie doar pentru abonatii site-ului, iar incepand cu 23 septembrie pentru toti membrii site-ului. Daca titlul se va dovedi popular, atunci se va discuta posibilitatea portarii sale pe platformele Facebook si mobile.

Primul joc dezvoltat integral in Bucuresti este Bubble Witch Saga

Gospo's Great Adventure este cel de-al doilea titlu din portofoliul King dezvoltat integral de studioul din Bucuresti, pornind de la ideea de joc, pana la prototipare, dezvoltare si testare.

Primul titlu dezvoltat de romanii de la King a fost Bubble Witch Saga care a inregistrat primul milion de dolari profit in doar 41 de zile de la lansare. Echipa de la studioul King din Bucuresti lucreaza in continuare la dezvoltarea de noi niveluri pentru Bubble Witch Saga, jocul fiind constant in topul aplicatiilor pe platformele Facebook si mobile.

King, de doi ani in Bucuresti

Studioul King este prezent in Romania de aproape 2 ani, timp in care a crescut de la 4 angajati la 50, continuand sa caute oameni talentati si pasionati de industria gaming-ului care sa se alature echipei pana la finalul anului. Romani de la King se ocupa cu dezvoltarea de noi titluri, dezvoltarea de noi niveluri pentru titlurile deja existente si testarea versiunilor de Facebook si mobile ale tuturor titlurilor din portofoliul King.

#King Bucuresti, #joc King, #joc Gospo, #Gospo King , #Stiri Funny