Inchisorile din Japonia sunt pline de pensionari si au inceput sa semene cu azilele de batrani

Duminica, 15 Ianuarie 2017, ora 23:10
1458 citiri
Inchisorile din Japonia sunt pline de pensionari si au inceput sa semene cu azilele de batrani
Foto: Arhiva Ziare.com

In Japonia se inregistreaza o crestere atat de mare a numarului detinutilor in varsta incat inchisorile au ajuns sa semene cu niste azile pentru batrani.

Fiecare zi e la fel. Se trezeste la 6:45 in fiecare dimineata, mananca micul dejun dupa 20 de minute si incepe sa munceasca de la 8:00 incolo.

Nu, nu e rutina zilnica a unui salariat obisnuit din Japonia. Acest om are peste 80 de ani si e la inchisoare. In plus, ezita sa mai plece de-acolo.

"Nu stiu ce fel de viata as avea dupa ce as iesi. As fi ingrijorat pentru sanatatea mea si de situatia financiara", a povestit detinutul incarcerat pentru furt, sub protectia anonimatului, jurnalistilor de la AFP.

Cazul sau nu este unic. Ba din contra: Japonia se confrunta cu un val de ilegalitati comise de oameni in varsta, iar situatia a ajuns atat de grava incat inchisorile seamana tot mai mult cu azile de batrani.

In loc sa-i pazeasca, gardienii sunt nevoiti sa ...citeste mai departe despre "Inchisorile din Japonia sunt pline de pensionari si au inceput sa semene cu azilele de batrani" pe Ziare.com

#inchisoare batrani Japonia , #Stiri Funny