Interviu cu Flaviu Cernescu, romanul laudat pe tot globul: Secretul echilibrului la inaltimi ametitoare (Video)

Miercuri, 07 Septembrie 2016, ora 07:20
3169 citiri
Interviu cu Flaviu Cernescu, romanul laudat pe tot globul: Secretul echilibrului la inaltimi ametitoare (Video)
Foto: Facebook/Flaviu Cernescu

Unul dintre romanii omniprezenti in presa straina a ultimilor ani, la adresa caruia remarcile sunt doar pozitive, este Flaviu Cernescu.

Recent, acesta s-a filmat pe cosul de fum al CET Targu Jiu mergand pe un monociclu la peste 250 de metri inaltime, in timp ce jongla cu portocale.

Reusita e cea mai recenta dintr-un lung sir. De-a lungul timpului, tanarul in varsta de 34 de ani, entuziast al sporturilor extreme, a reusit sa mearga pe o franghie subtire la peste 60 de metri, a strabatut pe sfoara peretele Barajului de la Vidraru, fara echipament de siguranta si cate si mai cate.

Profesia sa nu are de-a face cu extremul. E inginer IT, dar la fel de bine ar putea fi si zidar, spune el. Nu-l intereseaza, cel putin deocamdata, ca numele sa i se regaseasca in Cartea Recordurilor.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Flaviu Cernescu a declarat ca nu are niciun ritual inainte de a merge pe funie la inaltimi ametitoare. Desi ai spune ca isi risca viata cu fiecare noua incercare, in ...citeste mai departe despre "Interviu cu Flaviu Cernescu, romanul laudat pe tot globul: Secretul echilibrului la inaltimi ametitoare (Video)" pe Ziare.com

#Flaviu Cernescu interviu, #Flaviu Cernescu video, #Flaviu Cernescu sport extrem, #Flaviu Cernescu monociclu inaltime , #Stiri Funny