Legi ciudate, dar bine de stiut, ca sa nu ajungi infractor

Sambata, 01 Februarie 2014, ora 10:23
1093 citiri
Legi ciudate, dar bine de stiut, ca sa nu ajungi infractor
Foto: Mixstuff

Suntem aliniati la legislatia europeana, care la randul ei se afla in contextul legilor specifice tarilor dezvoltate ale lumii. Ne-am obisnuit intr-atata cu acest detaliu, incat multora li se pare ca peste tot ar trebui sa fie asa.

Ei bine, nu-i peste tot. Ba, dimpotriva, la unii e altfel si sunt tari cu reglementari atat de ciudate, incat nu-ti vine sa crezi ca exista asemenea cazuri. Dar exista. Si nu numai ca exista, ci chiar se aplica.

Portalul Mix Stuff publica o colectie cu astfel de raritati, interesante pentru curiosi, dar si utile pentru cine ajunge pe respectivele plaiuri si risca sa devina din senin contravenient sau infractor, dupa caz.

In Germania, esti considerat contravenient in care, circuland pe autostrada, ramai din senin fara carburant in rezervor. S-ar putea sa fie corect: blochezi autostrada numai pentru ca ai facut pana prostului.

In Thailanda, este interzis sa iesi pe strada numai in haine, fara sa ai sub ele lenjerie de corp. Explicatia este de ordin ...citeste mai departe despre "Legi ciudate, dar bine de stiut, ca sa nu ajungi infractor" pe Ziare.com

#legislatie europeana, #legislatie locala, #legi ciudate lume, #legi bizare mapamond , #Stiri Funny