Lucreaza la Google, dar traieste intr-un camion din parcarea companiei, ca sa faca economie

Duminica, 27 Noiembrie 2016, ora 22:00
1730 citiri
Lucreaza la Google, dar traieste intr-un camion din parcarea companiei, ca sa faca economie
Foto: Instagram/Juan Lombana

Un salariat al Google, in varsta de 23 de ani, considera ca ar fi o risipa sa plateasca chirie pentru o locuinta, cand tot ce-i trebuie incape intr-un camion, asa ca locuieste in masina parcata in campusul companiei.

Cunoscut doar sub numele de Brandon, acesta este inginer de software la Google din luna mai. Venit din Massachusetts in San Francisco, anul trecut, intai sa faca practica la Google, apoi devenind angajat, Brandon a stat initial in niste apartamente puse la dispozitie de Google.

Impartea un apartament cu doua dormitoare impreuna cu trei colegi, platind cate 65 de dolari pe noapte (2.000 de dolari pe luna). Era cea mai ieftina varianta, insa lui Brandon i se parea ca arunca banii pe fereastra, mai cu seama ca, spune el, nu era niciodata in apartament.

"Mi-am dat seama ca plateam o suma exorbitanta pentru apartamentul in care stateam - si aproape ca nu locuiam acolo deloc", a declarat el, citat de The Independent.

Citeste mai departe despre "Lucreaza la Google, dar traieste intr-un camion din parcarea companiei, ca sa faca economie" pe Ziare.com.

#angajat Google traieste masina, #angajat Google doarme camion parcare, #angajat Google traieste camion , #Stiri Funny