Mesaje de Craciun: Ce urari le poti trimite celor dragi

Joi, 19 Decembrie 2013, ora 09:43
2744 citiri
Mesaje de Craciun: Ce urari le poti trimite celor dragi

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, mii de romani trimit mesaje de Craciun si isi fac urari serioase sau amuzante. Iata cateva urari pe care le poti trimite celor dragi:

Mesaje amuzante de Craciun

"E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara...prin zapada Mosul zboara ? ...Ni se trage de la vin"

"Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata! L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine!"

"Catelus cu paru' cret, sa ai jeepu' in cotet si o vila cu piscina /Andreea Marin ca vecina, o lopata pentru bani/La Anu si la Multi Ani!"

"E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara...prin zapada Mosul zboara? ...Ni se trage de la vin..."

"Mos Craciun cu suflet bun, sa v-aduca in Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, ca s-a ars si cozonacul!"

Mesaje clasice de Craciun

"Fie ca spiritul bland al Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra voastra doar bucurie si senin, prosperitate, veselie si sanatate in anul ce vine! Sarbatori Fericite! La Multi Ani!

"Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la anul care vine Sa va fie si mai bine. Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu-n viata cat mai lin."

"Fie ca sarbatoarea Craciunului sa iti umple sufletul de bucurie,sa iti aduca pace si liniste in suflet,iar lumina lui minunata sa iti lumineze in continuare pasii in viata.CRACIUN FERICIT!"

"Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tuturor dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!"

"Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie in suflet. Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri!"

"Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesnic Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi!"

"De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta, bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri."

"Fie ca spiritul bland al Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra voastra doar bucurie si senin, prosperitate, veselie si sanatate in anul ce vine! SARBATORI FERICITE!"

"Fie ca Pruncul nascut in ieslea din Bethleem sa va umple casele si vietile cu bucurie,sanatate si multa intelepciune pentru anul care vine. LA MULTI ANI !"

#mesaje Craciun, #urari de sarbatori, #mesaje amuzante , #Stiri Funny