Mos Craciun din avion. Ce surprize le face calatorilor o companie aeriana

Miercuri, 11 Decembrie 2013, ora 14:00
1337 citiri
Mos Craciun din avion. Ce surprize le face calatorilor o companie aeriana

O companie aeriana le-a facut o surpriza calatorilor cu ocazia sarbatorilor de iarna, oferindu-le cadou ceea ce si-au dorit intr-un mod inedit.

Intr-un material video facut public luni, compania WestJet, cu sediul in Calgary, prezinta aparatele instalate in terminale din Hamilton si Toronto prin care se poate lua legatura cu Mos Craciun.

Calatorii sunt incantati de ocazia de a comunica in direct cu Mosul, prin intermediul ecranului, iar parintii si copiii ii spun acestuia ce isi doresc pentru Craciun, informeaza The Huffington Post.

Dar surpriza nu se termina aici. In timp ce cursa aeriana se indreapta catre destinatie, in Calgary, angajatii WestJet achizitioneaza tot ceea ce si-au dorit pasagerii, incepand de la lenjerie intima si pana la televizoare cu diagonala mare.

In timp ce asteapta sa isi ridice bunurile personale, calatorii isi vad bagajele venind pe banda rulanta insotite de cutii de cadouri, ce au inscrise numele lor, si contin exact lucrurile pe care si le-au dorit. Urmeaza fulgi artificiali de zapada, lacrimi de bucurie si un urias om de turta-dulce care se plimba printre bagaje mancand prajituri.

Nu este prima oara cand WestJet face un asemenea gest de Craciun. Anul trecut, in zona de asteptare, un grup de 150 de persoane au dansat in cadrul unui flash mob, in timp ce Mos Craciun, cu desaga incarcata cu iPod-uri de ultimul tip, astepta pe pista un zbor de noapte.

#cadou WestJet, #Craciun WestJet, #calatori WestJet , #Stiri Funny