NASA pregateste un anunt important: Extraterestrii vor fi in centrul atentiei

Marti, 12 Decembrie 2017, ora 23:28
2026 citiri
NASA pregateste un anunt important: Extraterestrii vor fi in centrul atentiei

NASA a spus ca va face un anunt foarte important despre vanatoarea de extraterestri, in urma parteneriatului pentru inteligenta artificala de la Google.

Cei de la NASA au spus ca stirea va fi centrata pe colaborarea cu giantul online Google. Telescopul Kepler a fost dotat cu sistemul de inteligenta artificiala de la Google cu scopul de a gasi planete locuibile.

Teleconferinta va avea loc pe 14 decembrie si va putea fi vizionata live de pe site-ul NASA. "Descoperirea a fost facuta de cercetatori folosind invatarea automata de la Google", a spus NASA. "Invatarea automata este o zona a inteligentei artificiale si vine cu noi cai de a analiza datele de la Kepler."

Oameni de stiinta de la Astrophysics Division of Nasa's Science Mission Directorate and Ames Research Centre, un inginer senior de software AI de la Google si un expert de la University of Texas vor dezvalui rezultatele obtinute in cadrul teleconferintei.

Vezi aici mai multe informatii despre anuntul pe care il pregateste NASA ...citeste mai departe despre "NASA pregateste un anunt important: Extraterestrii vor fi in centrul atentiei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#NASA Google anunt extraterestri , #Stiri Funny