Nu ai primit raspuns la email in doua zile. Ce inseamna asta?

Miercuri, 07 Octombrie 2015, ora 17:48
1169 citiri
Nu ai primit raspuns la email in doua zile. Ce inseamna asta?
Foto: Arhiva Ziare.com

De obicei, cei care doresc sa raspunda la un email o fac in ziua in care l-au primit - in primele doua minute mai ales - sau in ziua urmatoare. Daca trec mai mult de doua zile si expeditorul nu a primit un raspuns, atunci, cel mai probabil, nici nu-l va primi, pentru ca acesta este intervalul de timp in care oamenii de obicei raspund, daca doresc acest lucru, releva un studiu recent.

In cadrul cercetarii realizate la USC Viterbi School of Engineering, cea mai vasta ce are in vedere folosirea emailului, s-au luat in considerare factori ca varsta, platforma (laptop, telefon etc.) si timpul ca principali indicatori, relateaza Medical Daily.

S-a descoperit ca 90% dintre oameni raspund la un email in decurs de o zi sau doua din momentul in care l-au primit. Asta, daca isi doresc sa raspunda. Cei mai multi dau "reply" in decurs de doua minute, iar jumatate raspund in mai putin de o ora.

Varsta influenteaza timpul de raspuns, cei mai tineri fiind si mai rapizi. Adolescentii sunt in ...citeste mai departe despre "Nu ai primit raspuns la email in doua zile. Ce inseamna asta?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#timp raspuns mail studiu, #varsta folosire email, #politete email timp raspuns, #sex folosire email, #studii email , #Stiri Funny