O motocicleta cu aburi, de 117 ani, scoasa la licitatie. Vezi pretul

Luni, 31 Octombrie 2011, ora 09:51
4159 citiri
O motocicleta cu aburi, de 117 ani, scoasa la licitatie. Vezi pretul

O motocicleta antica, echipata cu un motor pe baza de aburi, construita de Sylvester Roper, va fi scoasa la licitatie in ianuarie, anul viitor, in Las Vegas. Organizatorii se asteapta ca aceasta sa fievanduta pentru 325.000 de lire sterline.

Inventatorul acestei biciclete a fost, la un momentdat, arestat dar politistii s-au vazut obligata sa il elibereze pentru ca nu stiau exact de ce delict sa il acuze, scrie Dailymail.co

In prezent, motocicleta care functioneaza cu aburi este scoasa la licitatie si se asteapta sa fie cea mai scumpa vanduta vreodata.

Ingeniosul dispozitiv atinge o viteza de 40 de metri/ora si este compus dintr-un boiler si un motor cu aburi asezat pe o structura de bicicleta.

Dupa ce a murit inventatorul motocicletei, aceasta a avut mai multi proprietari, care l-au expus publicului pana in 1996. Atunci a fost cumparata de actualul proprietar.

Glenn Bator, seful Auctions America by RM's Vintage Motorcycle Division, a declarat ca Roper a construit doua motociclete cu aburi si ca aceasta, scoasa acum la vanzare, dateaza din 1894.

#motocicleta aburi licitatie, #vanzare motocicleta aburi, #recort pret motocicleta aburi , #Stiri Funny