O poveste de dragoste ca-n filme: Cu bicicleta din India pana in Suedia, ca sa-si intalneasca jumatatea

Joi, 11 Februarie 2016, ora 22:19
1080 citiri
O poveste de dragoste ca-n filme: Cu bicicleta din India pana in Suedia, ca sa-si intalneasca jumatatea
Foto: Facebook/P.K Mahanandia

Charlotte von Schedvin era o femeie blonda, cu ochi albastri, care facea parte din nobilimea suedeza. PK Mahanandia facea parte din alta lume: un student la arte, in estul Indiei, sarac lipit pamantului.

Drumurile lor pareau ca nu se vor intalni vreodata. Soarta i-a adus, insa, impreuna la sfarsitul anului 1975. Atunci, von Schevdin, care se afla in Delhi, i-a cerut tanarului indian sa-i picteze portretul.

Pradyumna Kumar Mahanandia intrase in atentia lumii cand i-a facut potretul Indirei Gandhi, in 1973, cand era student la Colegiul de Arta din New Delhi, relateaza CNN.

Doi ani mai tarziu, frumoasa suedeza, care la acel moment studia la Londra, a plecat spre India, in speranta ca il va intalni pe talentatul pictor. S-au indragostit imediat si au trait o frumoasa poveste de dragoste timp de o luna, inainte ca fata sa se intoarca acasa. Se iubeau asa mult, inca s-au casatorit intr-o ceremonie traditionala indiana.

Charlotte a fost ...citeste mai departe despre "O poveste de dragoste ca-n filme: Cu bicicleta din India pana in Suedia, ca sa-si intalneasca jumatatea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#poveste dragoste India Suedia, #Mahanandia calatori bicicleta India Suedia , #Stiri Funny