Obama a facut kiteboarding cu miliardarul Richard Branson

Marti, 07 Februarie 2017, ora 20:53
3896 citiri
Obama a facut kiteboarding cu miliardarul Richard Branson
Foto: captura video Youtube/Richard Branson

Barack Obama s-a amuzat incercand o serie de sporturi acvatice noi si periculoase, inclusiv kiteboarding, pe care fostul presedinte american, care este originar din Hawaii, nu a putut sa le practice din motive de securitate in timpul celor opt ani petrecuti la Casa Alba.

Barack Obama, care si-a incheiat al doilea mandat prezidential in luna ianuarie, a invatat sa practice kiteboarding saptamana trecuta in timpul vacantei sale petrecute pe o insula privata detinuta de miliardarul Richard Branson, care a publicat, marti, pe Twitter cateva imagini cu fostul presedinte american.

Fotografii si inregistrari video au fost publicate si pe site-ul oficial al Virgin Group, detinut de Richard Branson.

Imaginile il arata pe Obama, pasionat de multi ani de surfing, invatand sa practice un sport la moda, kiteboarding - un nou sport extrem ce combina elemente de wakeboarding, windsurfing, navigare, zborul cu parapanta si gimnastica, informeaza Reuters.

"Fiind un fost presedinte al Americii, au existat multi bodyguarzi in jur, insa Barack a putut cu adevarat sa se relaxeze si sa se amuze", a scris Richard Branson intr-un mesaj care insoteste acele fotografii.

Citeste mai departe despre "Obama a facut kiteboarding cu miliardarul Richard Branson (Foto & Video) " pe Ziare.com.

#Obama video kiteboarding , #Stiri Funny