Predictii ale viitorului care s-au adeverit in anul 2013 (Video)

Duminica, 29 Decembrie 2013, ora 17:00
1100 citiri
Predictii ale viitorului care s-au adeverit in anul 2013 (Video)
Foto: io9

Multe se pot intampla intr-un singur an, in special in aceasta era in care tehnologia accelereaza uimitor. Multe predictii futuriste s-au implinit in 2013, desi multe dintre ele erau doar niste simple povesti SF, in urma cu zeci de ani.

Dintre cele mai spectaculoase previziuni care au impresionat lumea mentionam iesirea sondei spatiale Voyager 1 din sistemul nostru solar si crearea unui 'elixir' care ar putea inceti imbatranirea, potrivit io9.

Va prezentam cele mai interesante realizari din domeniul stiintei si tehnologiei din 2013, care vin mai degraba din viitor, decat din prezent.

Omenirea a devenit o specie interstelara

A fost nevoie de 36 de ani, ca Voyager 1 sa iasa din heliosfera. Sonda se afla acum la o distanta de 19 miliarde de kilometri de Soare. "Voyager a ajuns acolo unde nicio sonda nu a ajuns inainte, marcand una dintre cele mai importante realizari tehnologice din istoria stiintei si adaungand un nou capitol in visele stiintifice ale umanitatii", a declarat ...citeste mai departe despre "Predictii ale viitorului care s-au adeverit in anul 2013 (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#predictii viitor anul 2013, #predictii futuriste implinite 2013, #noi realizari stiintifice tehnologice, #Voyager iesire sistem solar, #calculator cuantic Google NASA, #cercetari prelungirea duratei vietii, #primul avion fara pilot portavion, #masina zboara avion , #Stiri Funny