Risca ani grei de puscarie pentru ca a incercat sa pacaleasca statul printr-o schema inspirata din Seinfeld

Marti, 26 Iulie 2016, ora 17:44
1076 citiri
Risca ani grei de puscarie pentru ca a incercat sa pacaleasca statul printr-o schema inspirata din Seinfeld
Foto: Captura video YouTube

Un barbat din Michigan risca sa stea cinci ani la inchisoare sau sa plateasca o amenda de mii de dolari pentru ca a vrut sa pacaleasca statul printr-o schema inspirata de popularul serial "Seinfeld".

Concret, acesta intentiona sa ceara bani pentru 10.000 de sticle returnate, desi unele proveneau din alte state (ceea ce legea interzice). In Michigan, fiecare sticla returnata, cumparata din granitele statului, inseamna 10 centi.

Michigan este statul american care ofera suma cea mai mare pe sticla returnata, cu conditia ca aceasta sa fi fost cumparata din acest stat.

In episodul "The Bottle Deposit", din serialul "Seinfeld", Kramer si Newman gandesc o schema prin care sa incaseze bani pentru un camion intreg de sticle returnate. Mai ...citeste mai departe despre "Risca ani grei de puscarie pentru ca a incercat sa pacaleasca statul printr-o schema inspirata din Seinfeld" pe Ziare.com

#american sticle returnate schema Seinfeld, #The Bottle Deposit Seinfeld, #bani returnare sticle Michigan, #bani sticle returnate , #Stiri Funny