Sa radem cu Iohannis si Trump: Cele mai haioase mesaje de pe Internet dupa intalnirea de la Casa Alba (Galerie foto)

Sambata, 10 Iunie 2017, ora 16:15
959 citiri
Sa radem cu Iohannis si Trump: Cele mai haioase mesaje de pe Internet dupa intalnirea de la Casa Alba (Galerie foto)
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Dupa intalnirea de vineri dintre Klaus Iohannis si Donald Trump si conferinta de presa comuna sustinuta de cei doi, au aparut pe Internet o serie de imagini si mesaje amuzante.

Unele dintre ele il vizeaza pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a dat mana cu liderul de la Casa Alba, in luna ianuarie, cu putin timp inainte ca acesta sa devina oficial presedinte.

Iata cateva dintre cele mai haioase creatii ale romanilor:

Citeste si care a fost prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa intalnirea Iohannis-Trump

Alte mesaje amuzante sunt de cand Iohannis a semnat in Cartea de Onoare. "Tocmai am incheiat cea mai buna afacere cu Romania", ar spune Trump. "Vom aproviziona Statele Unite cu sarmale", este "raspunsul" amuzant al lui Iohannis.

"Tocmai am vandut Casa Alba acestui tip, Klaus Iohannis. Foarte buna afacere, cea mai buna din istorie", este un "mesaj" pamfletar care pare postat pe contul de Twitter al lui Trump.

"Vreau pe cineva care sa se uite la mine asa cum Trump se uita la Iohannis", este un alt mesaj, in timp ce o varianta care circula pe Internet este "Gaseste-ti o fata care te tine de mana asa cum Trump il tine de mana pe Klaus".

Un internaut remarca, pe Twitter, excelenta limba engleza a lui Iohannis, in timp ce o gluma ce circula pe Facebook este ca "Iohannis vorbeste romaneste ca ardelenii si engleza ca oltenii".

"Voi pune intrebarea pe care nimeni nu vrea sa o puna: de ce presedintele Romaniei stapaneste mai bine ca Trump limba engleza?", transmite Bob Ryan.

I am going to ask the question nobody wants to ask: Why is the President of Romania showing a better command of English than #Trump?- Bob Ryan (@TheBobRyan) 9 iunie 2017

Iata si alte imagini insotite de texte amuzante care circula pe Internet:

Revenind totusi la lucrurile serioase, puteti citi cele mai importante stiri dupa foarte apreciata vizita a presedintelui roman la Casa Alba:

Buzz Feed: Un reporter din Romania a reusit ce n-au putut toti liderii NATO (Video)Cum a raspuns Iohannis la doua intrebari incomode, la conferinta cu TrumpMesajul lui Trump dupa intalnirea cu Iohannis: Viitorul Romaniei este foarte, foarte stralucitCe scrie presa americana, dupa intalnirea Iohannis-Trump: S-au contrazis pe tema ridicarii vizelorCe inseamna sprijinul neconditionat aratat de Trump lui Iohannis in razboiul impotriva coruptiei

Iata si care au fost cele mai graitoare imagini de la intalnirea lui Iohannis cu Trump

...citeste mai departe despre "Sa radem cu Iohannis si Trump: Cele mai haioase mesaje de pe Internet dupa intalnirea de la Casa Alba (Galerie foto)" pe Ziare.com

#mesaje amuzante intalnire Iohannis Trump, #intalnire Iohannis Trump Casa Alba, #intalnire Iohannis Trump Washington , #Stiri Funny