iWatch cu diamante, pentru tinute elegante

Sambata, 17 Ianuarie 2015, ora 00:00
2763 citiri
iWatch cu diamante, pentru tinute elegante
Foto: Lux Expose

Adori in egala masura bijuteriile si tehnologia? Seria limitata iWatch de la Mervis ar putea fi exact accesoriul potrivit pentru tine.

Seria limitata a gadgetului Apple incrustat in diamante Mervis este asteptata pe piata in iunie 2015, conform datelor prezentate de revista Lux Expose.

Parteneriat Mervis-Apple

Designerii Mervis par sa aiba o slabiciune pentru gadgeturile companiei fondata de Steve Jobs. Din 2010 si pana acum, bijutierii Mervis au facut minuni in impodobirea iPad-urilor si iPhone-urilor din gama de lux.

iWatch-ul cu diamante si aur roz tinde sa fie incununarea acestei simbioze dintre tehnologie si rafinament.

Pretul anuntat deja pentru un ceas smart Apple incarcat de stralucirea diamantelor este de 30.150 de dolari, iar bijuteria tehnologica pare sa isi merite si ultimul cent. Bratara este impodobita cu opt siraguri de briliante de 15,14 carate, iar montura poate fi facuta inclusiv pe aur sau platina.

Niciuna din particularitatile iWatch nu se pierde odata cu transformarea gadgetului intr-o piesa de lux adaugata garderobei tale. Ecranul tactil si celelalte functii ale unui ceas smart Apple sunt pastrate in aceasta montura de lux a dispozitivului.

In schimb, poti pune pariu ca bijuteria ta smart se va detasa instant in peisajul celor 24 de miliuoane de iWatch-uri de serie.

In functie de finetea incheieturii tale si de atentia acordata dispozitivului smart, poti opta pentru un model al bijuteriei cu display iWatch de 38 de milimetri sau de 42 de milimetri.

#iWatch de lux, #bijuterie smart mervis, #ceas smart cu diamante , #Ceas gadget