LG Watch Urbane, un smartwatch sub acoperire

Sambata, 21 Februarie 2015, ora 00:00
3810 citiri
LG Watch Urbane, un smartwatch sub acoperire
Foto: Luxatic

Aparentele pot insela, iar LG Watch Urbane exact asta urmareste. Smartwatch-ul LG nu tradeaza nimic din functiile sale de gadget, avand infatisarea unui elegant ceas clasic, pe care il poti purta fara probleme cu o tinuta office.

Dispozitivul creat pentru generatia noului mileniu isi poate gasi la fel de bine adepti si in randul conservatorilor trecuti de o anumita varsta.

Smartwatch-ul LG Urbane imbratiseaza in mod natural eleganta ceasurilor clasice, chiar daca functiile sale digitale raman aceleasi, potrivit Luxatic.

Prins intr-o carcasa de otel inoxidabil cu finisaj argintiu sau aurit, ceasul LG Urbane se dovedeste un accesoriu elegant pe mana ta indiferent de ocazie.

Rafinamentul dispozitivului este accentuat de o curea din piele si de cadranul creionat dupa toate regulile unui orologier inrait.

Cu toate acestea, sub infatisarea sa rafinata, smartwatch-ul LG ramane un dispozitiv al epocii digitale pus in functiune de un processor Snapdragon 400, de 1,2 GHz, cu o memorie RAM de 512 MB. Diplay-ul este un P-OLED 320X320 tinut in viata de o baterie de 410 mAh.

LG Watch Urbane va fi prezentat oficial la Congresul Mondial al tehnologiei Mobile de la Barcelona de la inceputul lunii martie, insa in Marea Britanie s-a dat deja liber la precomenzi.

Pretul practicat pe piata din Regatul Unit este de 299 de lire, ceea ce il face si mai atractiv in ochii generatiei tinere.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceas smart LG, #LG Watch Urbane, #pret smartwatch LG , #Ceas gadget