Cadouri fara varsta: Mini si elicoptere controlate WiFi

Sambata, 14 Iulie 2012, ora 00:00
5728 citiri
Cadouri fara varsta: Mini si elicoptere controlate WiFi

Invata sa conduci un Mini sau sa pilotezi un elicopter direct de pe smartphone. Desigur, vorbim despre variante in miniatura, de jucarie. Daca nu esti pasionat de asa ceva, atunci jucariile controlate prin smartphone pot fi un cadou deosebit, pentru orice ocazie.

O serie de produse care imbina tehnologia cu distractia sunt cele produse de BeeWi.

Masinutele si elicopterele BeeWi pot fi controlate prin Bluetooth sau Wi-Fi cu ajutorul unor aplicatii speciale care pot fi instalate pe smartphone-urile Apple, Nokia ori pe dispozitivele care functioneaza cu sistemul de operare Android.

Prima masinuta arata ca un Mini Cooper negru, cu dungi albe, si poate fi controlata prin tehnologia Bluetooth 2.0 cu ajutorul smartphoneurilor cu sistem de operare Android de peste versiunea 2.1 si Nokia Symbian 3, dar si S60 editiile 3 si 5.

Raza de actiune este de pana la 15 metri, iar daca folosesti trei bateri AAA, te poti juca pana la trei ore cu masinuta. Aplicatia destinata acestui model permite miscarea in orice directie, interfata fiind intuitiva.

Acest model poate fi cumparat cu 199 de lei de pe eMAG.

Cel de-al doilea model de masinuta imita tot un Mini Cooper rosu, de data acesta. Spre deosebire de cel amintit mai sus, acest model poate fi controlat prin aplicatii iPhone ori iPad.

Poti schimba directia masinutei prin atingerea butoanelor de pe ecran sau prin inclinarea telefonului. Raza de control Bluetooth este de maxim 15 metri, iar masina are o autonomie de trei ore cu ajutorul a trei baterii AA.

Acest model poate fi cumparat in Romania cu 249 lei, de pe site-ul eMAG.

Daca esti mai pasionat de avioane si elicoptere decat de masini, BeeWi a creat doua elicoptere, la fel ca si masinutele de mai sus, unul pentru dispozitive Android si altul pentru produsele Apple.

Ambele au o durabilitate mare si stabilitate, dar in cazul in care pierzi controlul elicopterului, producatorul a scos la vanzare si piese de schimb. Aplicatia mobila ofera doua moduri de zbor - incepator si expert.

Distanta maxima la care poti folosi elicopterul este de 20 de metri, dar timpul in care aparatul poate sta in aer este de doar 8 minute.

In Romania, elicopterul care poate fi controlat prin intermediul smartphoneurilor Android costa 299 de lei, iar cel controlabil prin iPhone si iPad, 339 lei, potrivit eMAG.

#jucarii teleghidate, #jucarii controlate smartphone, #masina beewi, #elicopter beewi , #Gadget auto