iPhone AUPEO! pentru BMW: Aplicatia care stie ce muzica vrei la volan

Vineri, 13 Aprilie 2012, ora 00:00
2886 citiri
iPhone AUPEO! pentru BMW: Aplicatia care stie ce muzica vrei la volan

Aplicatia iPhone AUPEO! Personal Radio, disponibila pentru BMW si Mini, poate fi refugiul tau atunci cand traficul iti face ziua mult mai grea. Muzica este recunoscuta si ca terapie, iar daca iti poti selecta muzica in functie de starea ta de spirit, efectul este garantat.

Cu AUPEO! poti utiliza functia "Mood Tuner", iar melodiile sunt incarcate in functie de starea ta de spirit (calm, melancolic, energetic, vesel) din aproape un milion de melodii. Tot prin aceasta aplicatie poti selecta genul muzical sau un artist, iar algoritmul de la baza aplicatiei iti livreaza melodii in baza acestei selectii.

In plus, ai de ales din peste 150 de posturi predefinite de specialisti AUPEO!, precum "80s Best" sau "Rock Classics".

Aplicatia este integrata complet si poate fi controlata din automobil: informatiile aplicatiei pot fi afisate in ecranul secundar al display-ului iDrive sau pe Head-Up Display in timp ce aplicatia poate fi controlata si din comenzile volanului multifunctional. De asemenea, toate functiile AUPEO! pot fi accesate direct din automobil, asa cum este selectia genului, artistului sau unui post customizat, precum si marcarea fiecarei melodii "Ban" sau "Like".

Conceptul lansat de BMW permite integrarea in automobil a aplicatiilor, nu numai cele proprii BMW Connected sau MINI Connected, dar si al celor third-party, create de dezvoltatori externi. Acesta te ajuta sa te bucuri de functii noi, chiar si dupa ce ai achizitionat automobilul, fara a fi nevoie de modificari ale masinii.

AUPEO!, disponibil doar pentru modelele cu sistem de navigatie

Daca investesti in masina ta si esti pasionati de tehnologie, in mod sigur vei intelege placerea de a avea o astfel de aplicatie instalata in BMW-ul tau.

Serviciul iti asigura doar streaming de muzica, fara stiri si informatii din mass media. Integrat in aplicatia folosita de BMW, "BMW Connected", este un serviciu webradio prin care poti asculta peste 10.000 de posturi de radio din lume.

Sistemul AUPEO!, insa, nu poate functiona decat pe modelele cu sistem de navigatie.

Gratuit sau Premium?

AUPEO! functioneaza ca un serviciu de radio on-line configurabil care foloseste un sistem de recomandari pentru a alege muzica in functie de preferintele si setarile tale, spun specialistii de la BMW care sustin ca, pentru moment, BMW a integrat aplicatii pentru internet doar cu iOS, fara Android sau alte sisteme asemanatoare.

Pentru 3,99 de euro pe luna sau 39,99 de euro pe an poti beneficia de Serviciul Premium, care inseamna radio fara reclama, un control avansat al AUPEO! Music DNA, o calitate a sunetului imbunatatita si skip track nelimitat. In varianta gratuita a serviciului, ai "dreptul" sa dai skip la doar sase melodii pe ora.

"Serviciul poate functiona foarte bine si gratuit, costurile vor fi exclusiv legate de traficul de date. Avantajul fata de un serviciu webradio clasic este ca aplicatia permite un buffer mare, astfel incat se inlatura multe din dezavantajele unor intreruperi scurte de semnal", explica Alex Seremet, reprezentant BMW Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#BMW Connected, #BMW AUPEO, #iPhone AUPEO, #radio personalizat masina , #Gadget auto