Mai tare ca masina lui tati! Din vara, Tesla S apare si sub forma de jucarie (Video)

Sambata, 20 Februarie 2016, ora 00:00
7771 citiri
Mai tare ca masina lui tati! Din vara, Tesla S apare si sub forma de jucarie (Video)
Foto: Radio Flyer

Tesla si celebra firma de jucarii Radio Flyer si-au dat mana intr-un proiect care va aduce cu siguranta un zambet larg pe fata copilului tau.

Modelul celebrei masini electrice Tesla S va aparea in varianta "mini" destinata pustilor care viseaza sa aiba propria lor masina. Producatorul de jucarii a anuntat ca preia deja precomenzi, livrarile urmand sa fie onorate din luna mai, anunta Radio Fly.

Masinuta de jucarie va pastra intocmai aspectul sedanului electric creat de compania auto americana, iar culoarea modelului de prezentare este obisnuitul rosu aprins reprezentativ pentru produsele Radio Fly.

Nu este chiar culoarea preferata a pustiului tau? Nicio problema, masina poate fi comandata si pe negru, gri sau albastru.

La fel ca si Tesla S originala, varianta pentru copii este alimentata de baterii tip litiu-ion, diferenta facandu-se simtita doar la puterea dezvoltata si la autonomia masinutei.

La fel, micutul tau va putea alege si accesoriile. Printre acestea se numara un sistem audio sau un set de baterii mai puternice care sa ii permita sa simta ceva din betia vitezei.

Copiii care se aseaza la volan vor avea inclusiv un portbagaj frontal destinat depozitarii diverselor jucarii pe care vor sa le care dupa ei.

Masinuta este destinata micutilor cu varste intre 4 si 8 ani, putand face fata unui pasager care nu depaseste greutatea de 36 de kilograme.

Pretul unei jucarii tesla S este de 499 de dolari si, dupa cum an precizat, primele livrari ar urma sa inceapa in luna mai a acestui an.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#masina jucarie, #model Tesla S, #jucarii copii , #Gadget auto