Scuterul electric INU: Viitorul vine pe doua roti

Sambata, 17 Ianuarie 2015, ora 00:00
3744 citiri
Scuterul electric INU: Viitorul vine pe doua roti
Foto: INU

Poate ca suna un pic excentric, dar viitorul transportului urban pare sa fie legat direct de succesul noului scuter electric pliabil INU.

Gadgetul sic pare o alegere perfecta pentru a circula intr-un mediu aglomerat, potrivit Luxatic.

Nu doar ca este in ton cu tendintele eco, dar INU atinge o viteza de 24 de km/h, se incarca rapid, iar faptul ca este pliabil te scuteste de grija asigurarii unui loc de parcare in fata cladirii de birouri sau acasa.

Nu trebuie sa-ti faci griji in privinta plierii, INU este capabil sa rezolve singur aceasta problema in doar 5 secunde, printr-o simpla comanda transmisa prin smartphone.

In plus, designul futuristic si tehnologia implementata il recomanda pentru plimbarile tale in oras, un ecran montat pe furca scuterului permitandu-ti sa transmiti mesaje text, sa faci inregistrari video sau chiar un selfie in timp ce conduci.

Extrem de comod si deosebit de util pentru persoanele dinamice, INU si-a facut aparitia pe scena CES 2015 si promite sa fie un element des intalnit pe strazile marilor orase incepand cu vara acestui an. Pretul de livrare este de 2.999 de euro.

#scuter electric pliabil INU, #pret scuter electric , #Gadget auto