Fortele aeriene americane comanda 18.000 de iPad-uri

Sambata, 03 Martie 2012, ora 15:57
1817 citiri
Fortele aeriene americane comanda 18.000 de iPad-uri

Air Mobility Command, ce ofera servicii de transport si realimentare armatei americane cu ajutorul avioanelor de marfa si a altor aeronave militare, a anuntat ca va cumpara 18.000 de tablete iPad in valoare de 9 milioane de dolari pentru a fi folosite de piloti.

Tabletele iPad ar urma sa inlocuiasca manualele ale pilotilor ce au dimensiuni impresionabil, sustin reprezentantii Air Mobility Command, citati de Digital Trends.

"Echipajele de piloti zboara non-stop in misiuni in jurul lumii si au nevoie de acces la diverse informatii atat cand sunt la bord, cat si cand sunt pe pamant", sustine purtatorul de cuvant al Air Mobility Command.

Pretul unui iPad cu capacitate de stocare de 32 GB este de 599 dolari in magazine, dar armata le va achizitiona pentru 520 de dolari pe bucata. Numarul final ar putea suferi modificari, dar conform aproximarii actuale, 18.000 de unitati vor fi comandate.

Aceasta este inca o incercare a armatei americane de a inlocui manualele cu versiuni electronice in dorinta de a economisi bani.

#tablete iPad, #forte aeriene americane tablete iPad , #Gadget PC