FOTO Un mini PC prin care televizorul poate fi conectat la internet, disponibil in piata: Smart TV Box

Miercuri, 18 Decembrie 2013, ora 17:23
2937 citiri
FOTO Un mini PC prin care televizorul poate fi conectat la internet, disponibil in piata: Smart TV Box

Smart TV Box, un mini PC care permite conectarea televizorului la internet si ofera acces la mii de filme, seriale, documentare si posturi TV, dar si la jocuri si aplicatii Android, este disponibil in piata, lansat de Evolio si Seenow.

Acesta are sistem de operare Android 4.2, procesor Dual Core la 1GHz, iar prin intermediul dispozitivului, televizoarele care au conectare HDMI si Audio-Video se transforma intr-un smart TV.

"Evolio Smart TV Box transforma ideea de divertisment in familie. Utilizatorul are nevoie doar de o conexiune la internet si un televizor obisnuit si are acces instant la sute de mii de jocuri si aplicatii Android direct pe televizor, alaturi de filme de cinemateca, dar si ultimele aparitii TV sau seriale de succes. Noul produs Evolio este in acelasi timp o consola multimedia cu ajutorul careia poti viziona fotografii si filme din bibilioteca personala fie ca se gasesc pe hard-disk extern sau card SD, fie pe tableta sau smartphone prin conexiune wireless", a spus Liviu Nistoran, Director General Televoice Grup.

Smart TV Box include abonament preplatit la serviciul Seenow pentru 6 luni

Smart TV Box include abonament preplatit la serviciul Seenow pentru 6 luni. Peste 60 de posturi TV, seriale, mii de filme, documentare, desene animate si emisiuni TV vor fi disponibile utilizatorilor instant de la accesarea aplicatiei Seenow preinstalata pe echipament.

Smart TV Box-ul poate fi folosit ca PC prin atasarea de tastatura si mouse. Conectarea la internet se face prin Wi-Fi incorporat, modem extern 3G sau prin cablu de retea.

Evolio Smart TV Box are 4GB memorie flash si memorie RAM DDR3 de 1GB. Permite conectare prin USB, HDMI, RJ45 si accepta extinderea memoriei prin SD Card.

Evolio Smart TV Box are un pret de 449 lei.

#gadget evolio, #smart box, #televizor internet , #Gadget PC