HP EliteBook Revolve: Laptopul tau se transforma in tableta?

Sambata, 08 Iunie 2013, ora 00:00
3612 citiri
HP EliteBook Revolve: Laptopul tau se transforma in tableta?

HP a lansat in Romania laptopul care se transforma dintr-o miscare in tableta cu afisaj high definition (HD). Daca mereu te-ai intrebat ce ti-ar fi mai util in activitatea ta de zi cu zi: un laptop sau o tableta, iata ca acum nu trebuie sa mai renunti la niciuna din ele.

"HP EliteBook Revolve este creat pentru persoanele active, avand afisaj senzitiv care se roteste pentru a le permite utilizatorilor sa partajeze lucrarile, se rasuceste si se pliaza, facandu-se ultramobil ca o tableta", se arata in comunicatul companiei.

Acest computer portabil de ultima generatie a fost creat special pentru nevoile de business, spun oficialii HP, fiind foarte subtire si avand un afisaj senzitiv. In plus, laptopul-tableta este gestionat de cele mai recente procesoare Intel® Core™ de a treia generatie si optimizat pentru Windows® 8.

HP EliteBook Revolve are un afisaj cu o diagonala de 11,6 inci, are o camera HD de 720p, sistem de microfon dual, DTS Studio Sound si software-ul CyberLink YouCam inclus, care faciliteaza comunicarea si accesul video web HD.

Un element important la acest nou gadget este geamul durabil, rezistent la zgariere Corning Gorilla® Glass® 2 dar si sasiul integral din magneziu. In plus, poate fi conectat rapid la un monitor extern, la o alta tastatura sau chiar la o imprimanta.

HP EliteBook Revolve va fi disponibil in Romania incepand din iunie 2013 cu un pret recomandat de producator de 1.199 euro fara TVA.

O.D.

#HP Elitebook Revolve, #laptop se da peste cap, #laptop tableta HP , #Gadget PC