Allview a lansat noi terminale si o noua tehnologie. Vezi aici preturile

Joi, 29 August 2013, ora 05:16
2141 citiri
Allview a lansat noi terminale si o noua tehnologie. Vezi aici preturile
Noua tehnologie Allview, Smart2View

Allview, producator autohton din industria IT&C, a lansat tehnologia Smart2View, care permite transferul de continut de pe smartphone sau tableta pe orice televizor cu port HDMI, prin intermediul unui adaptor wireless display.

De asemenea, odata cu introducerea tehnologiei, a lansat si doua device-uri compatibile cu aceasta tehnologie, respectiv smartphone-ul H2Qubo si tableta Viva H8, ambele cu sistem de operare Android 4.2.2. Jelly Bean.

Smart2View transforma orice televizor cu port HDMI intr-unul inteligent

Smartphone-ul sau tableta se conecteaza la televizor cu ajutorul adaptorului, prin tehnologia WiFi display. Dispozitivul reda de pe device atat continutul audio cat si cel video, iar datorita portabilitatii, tehnologia este foarte utila atat pentru mediul business (device-ul se poate conecta la un proiector pentru a realiza prezentari) cat si pentru viata de zi cu zi.

H2 Qubo are procesor Quad Core de 1,2 Ghz

Smartphone-ul dual SIM H2 Qubo este dotat cu un puternic procesor Quad Core de 1,2 GHz si un procesor grafic Power VR SGX 544, datorita carora aplicatiile si jocurile ruleaza la viteza optima. Camera foto OV 5647 de 5 MP cu Autofocus si functie de inregistrare video HD realizeaza fotografii si filmari de calitate.

Camera poate captura imagini panoramice si dispune de functiile Geotagging, Gesture Shot si Touch Focus. Partea frontala a telefonului dispune de o a doua camera de 0,3 MP care faciliteaza convorbirile video.

H2 Qubo dispune de capacitatea de filmare si redare video HD, iar sunetul oferit este de o claritate superioara fiind imbunatatit de amplificatorul audio Yamaha.

VIVA H8, ideala pentru mediul de business

VIVA H8 este o tableta ideala pentru mediul de business, oferind conectivitate maxima prin intermediul tehnologiilor 3G, Bluetooth si GPS. Tableta dispune de un procesor Quad Core de 1,2 GHz, o placa video Power VR cu 8 nuclee si 1 GB memorie RAM, impresionand prin fluenta si eleganta experientei de browsing si multi-tasking.

Memoria interna de 8 GB, extensibila pana la 32 GB, ofera spatiul necesar pentru a stoca imagini, filme sau fisiere audio. Noua tableta Allview are o grosime de 7,5 mm.

Display-ul IPS de 7,9'', cu o rezolutie de 1024x768 pixeli, ofera solutia ideala pentru urmarirea filmelor HD preferate si vizualizarea imaginilor la o claritate deosebita. Camera foto de 5 megapixeli are functie de inregistrare video Full HD si focalizare automata.

H2 Qubo si VIVA H8 au aplicaia AllClick preinstalata

Cu ajutorul acesteia, utilizatorii isi pot seta shortcut-uri catre aplicatiile preferate, avand astfel acces mai rapid la acestea, fara sa mai acceseze meniul. Prin activarea unui buton care se afla permanent pe ecran, in partea de jos a ecranului apare o banda cu 18 aplicatii, ce poate fi personalizata in functie de preferinte.

Pachetul H2 Qubo cu Smart2 View poate fi achizitionat la pretul de 949 lei, iar pachetul Viva H8 cu Smart2View are un pret de 1099 lei. Noile terminale pot fi achizitionate si fara tehnologia Smart2View, la pretul de 849 lei (H2Qubo), respectiv 999 lei (Viva H8).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tableta Allview, #smartphone Allview, #tehnonologie allview, #Android Jelly Bean , #Gadgeturi IT