Allview lanseaza doua noi tablete: Viva H7 life si Viva H7 S FOTO

Marti, 17 Iunie 2014, ora 16:55
1665 citiri
Allview lanseaza doua noi tablete: Viva H7 life si Viva H7 S FOTO

Allview a lansat doua noi tablete PC, Viva H7 life si Viva H7 S, care acopera actualele cerinte ale consumatorilor, avand inclus si un serviciu de trafic de date de 5 GB pe luna, timp de un an.

"Noile device-uri sunt adaptate cerintelor si nevoilor consumatorilor actuali si ofera flexibilitatea si mobilitatea de care acestia au nevoie. In premiera, alaturi de o tableta PC, Allview pune la dispozitia utilizatorilor si un serviciu inclus de internet mobil, timp de un an, fara a fi necesara plata lunara a unei facturi, neimplicand astfel alte costuri suplimentare", a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Tabletele PC Viva H7 life si Viva H7 S pot fi comandate impreuna cu serviciul de trafic de date doar in perioada 1 iulie - 15 iulie 2014.

Cele doua device-uri sunt echipate cu display IPS de 7 inch, au 3G integrat si functie de apelare, procesor Quad Core, memorie RAM 1 GB, GPS si Bluetooth. Tabletele PC sunt personalizate cu teme interactive, precum Living, Modern Style, Joy, Xtreme si Android.

Allview Viva H7 life

Tabletele PC au preinstalat softul de navigatie offline Sygic. Acesta are o interfata moderna, intuitiva, usor de utilizat si ghidare audio si video de inalta acuratete.

Amatorii de fotografii "selfie" au la dispozitie o serie de efecte si peste 20 de functii prin care se realizeaza infinite combinatii, pentru fotografii spectaculoase. Ambele tablete PC dispun de 2 camere foto, camerele principale avand 5 MP (Viva H7 S) si 3,2 MP (Viva H7 life). Acestea au LED flash si o serie de functii utile pentru utilizatori precum HDR, mod panoramic, smart magic mode si smart selfie mode.

Allview Viva H7 S

Pretul tabletelor este de 549 lei, pentru Viva H7 life, respectiv 699 lei, pentru Viva H7 S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tablete Allview, #lansare tablete, #pret tablete , #Gadgeturi IT