Amazon va lansa doua tablete de 7 inch

Sambata, 01 Septembrie 2012, ora 13:29
2833 citiri
Amazon va lansa doua tablete de 7 inch

Amazon va lansa doua tablete Kindle Fire de 7 inch, una dintre acestea detinand spatiu publicitar, adoptand astfel o strategie care a functionat in cazul e-readerelor si adaptand-o la propriile computere.

Amazon va lansa o tableta mai mica decat cea a competitorilor, care va afisa o serie de reclame selectate atunci cand utilizatorul o deblocheaza, potrivit The Wall Street Journal citat de The Next Web.

Un raport al Cnet anunta ca Amazon nu va incerca sa concureze cu tableta Apple de zece inci, ci pregateste lansarea unor noi modele de sapte inci, care vor avea foarte multe elemente comune cu modelul Kindle Fire existent, alaturi de imbunatatiri la nivelul sistemului hardware.

Interfata noilor tablete va fi schimbata si este foarte probabil ca pretul acestor dispozitive sa fie mai scazut, anunta Cnet. Noua tableta Kindle Fire de sapte inci va avea un procesor mai rapid, o camera si un port HDMI. In plus, capacitatea de stocare va fi mai mare.

Oficialii Amazon nu au oferit informatii in legatura cu pretul noii tablete.

Comerciantii de tablete sunt de parere ca noul dispozitiv lansat de Amazon nu poate concura cu iPad-ul produs de Apple, care domina aceasta piata.

Google a lansat tableta Nexus 7 la sfarsitul lunii iunie, avand un ecran de sapte inci si ruland sistemul de operare Jelly Bean. Nexus 7 este mai usoara decat Kindle Fire si pare si mai subtire, datorita unor detalii din design.

Google a prezentat Nexus 7, prima tableta dezvoltata de companie

Amazon a vandut peste cinci milioane de unitati de tablete Kindle Fire.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Amazon lansare tableta, #Amazon Kindle Fire, #Amazon piata tablete, #Amazon tablete noi , #Gadgeturi IT