Amosu Couture a lansat o colectie de iPhone si iPad pentru Valentine's Day

Marti, 14 Februarie 2012, ora 16:57
3308 citiri
Amosu Couture a lansat o colectie de iPhone si iPad pentru Valentine's Day
iPhone si iPad pentru Ziua Indragostitilor

Ziua Indragositilor nu a ocolit nici lumea gadget-urilor. Amosu Couture a lansat o colectie de iPhone-uri 4S si iPad-uri 2 roz si pline de stralucire.

"Colectia Valentine" consta in modele iPhone 4S si iPad 2 incrustrate cu logoul Apple realizat din cristale Swarovski roz, relateaza Luxurylaunches.com. Marginea telefonului este realizata din argint incrustrat, de asemenea, cu peste 470 de cristale Swarovski roz 470 Magenta, iar culoarea telefonului este "roz romantic".

Din gama pentru Ziua Indragostitilor mai face parte si un BlackBerry Bold 9900 Rose Gold a carui margine este realizata din acelasi tip de pietre, insa mult mai mici si mai usoare.

iPad 2 este disponibil in carcasa originala, singura schimbare fiind ca logo-ul Apple este facut din peste 300 de cristale roz incrustrate pe o structura din argint.

Gadgeturile pot fi customizate cu numele destinatarului sau al unei companii. iPhone 4S costa 3.450 de dolari, BlackBerry Gold costa 2.670 de dolari, iar iPad 2 are pretul de 2.040 de dolari.

#ziua indragostitilor cadou, #valentines day cadou, #iphone ipad roz, #blackberry roz, #cristale swarovski, #pret iphone ipad blackberry , #Gadgeturi IT