B&O lanseaza BeoPlay A9: Incearca un sistem audio elegant

Sambata, 13 Octombrie 2012, ora 00:00
4523 citiri
B&O lanseaza BeoPlay A9: Incearca un sistem audio elegant

Bang & Olufsen a lansat BeoPlay A9, un sistem audio premium care, pe langa faptul ca este unul dintre cele mai bune sisteme audio de pe piata, poate fi considerat si o piesa eleganta de mobilier, ce se integreaza perfect in sufrageria ta.

Cu un design original si posibilitatea de a-l pozitiona oriunde vrei tu in casa, BeoPlay A9 se poate asorta in cel mai original mod cu mobila ta.

Muzica wireless n-a fost niciodata mai usor de ascultat, iar reprezentantii companiei sustin ca acest sistem are cel mai bun sunet din toata gama de echipamente wireless a producatorului.

BeoPlay A9 poate fi conectat la iPhone-ul tau, la iPad sau la un dispozitiv cu sistem de operare Android.

Sistemul poate fi montat fie la nivelul podelei, fie pe perete, va fi la fel de decorativ si se va auzi la fel de bine.

"I-am cerut lui Oivind Slaatto, un tanar designer, care este mare amator de muzica, sa creeze un design care este pe atat de liber pe cat este sunetul, iar apoi i-am provocat pe ingineri sa materializeze acest desing pentru un sunet cu adevarat minunat", a spus Henrik Taudorf Lorensen, VP in cadrul B&O PLAY.

Sistemul are un senzor touch pentru controlul volumului. Poti sa-ti ajustezi lista de melodii prin intermediul smartphone-ului sau prin intermediul tabletei tale.

BeoPlay A9 are patru difuzoare de cate 80 de wati si un difuzor pentru bass de 160 de wati.

Preturile pentru acest sistem premium incep, in functie de preferinte, de la 1.999 de euro. Sistemul va fi disponibil in magazinele Bang & Olufsen Romania incepand cu a doua jumatate a lunii noiembrie.

Cum se asambleaza sistemul audio BeoPlay A9

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#BeoPlay A9 sistem audio, #sistem audio Bang Olufsen, #sistem audio premium , #Gadgeturi IT