BeoSound A8 - Linii curate, sunet exceptional si libertate wireless

Sambata, 08 Septembrie 2012, ora 00:00
3310 citiri
BeoSound A8 - Linii curate, sunet exceptional si libertate wireless

Noul sistem audio BeoSound A8 care face parte din gama B&O Play al gigantului danez Bang & Olufsen, extinde functionalitatea celui mai bine vandut sistem audio, BeoSound 8, adaugand Apple AirPlay pentru conectarea iPhone, iPad sau iPod Touch la o lume flexibila a sunetului premium - instant si fara fir.

Acum poti trece de la a asculta melodia preferata de pe iPhone sau iPad la o adevarata experienta de sunet Bang & Olufsen - fara a pierde vreun ritm sau a te ridica din fotoliu.

Noul BeoPlay A8 emite acordurile tale preferate cu Apple AirPlay. Cand intri in camera cu iPhone-ul sau iPad-ul tau, BeoPlay A8 recunoaste dispozitivul tau si te intreaba daca preferi sa asculti muzica ta prin cele doua difuzoare cu doua cai si amplificatoarele Class D incorporate.

BeoPlay A8 are puterea si autoritatea acustica pentru a permite muzicii tale sa straluceasca. Are portabilitatea necesara pentru a transforma orice bucatarie sau casa de vacanta intr-o zona de petrecere. Conectivitatea sa este lina astfel incat singura problema va fi "ce melodie urmeaza?".

BeoPlay A8 are la baza realizarile mult premiatului BeoSound 8, care in primul sau an a devenit cel mai de succes sistem audio Bang & Olufsen cu peste 50,000 de unitati vandute. Cele doua modele au acelasi design, specificatii si sunet exceptional. Ceea ce-l face pe BeoPlay A8 mai bun, este conectiunea AirPlay - in plus fata de conectorul de andocare Apple, care este detasabil.

Proiectat de designerii lui David Lewis, BeoPlay A8 emana aspectul clasic Bang & Olufsen. Geometria lui simpla uneste doua difuzoare circulare, parand a pluti deasupra unui pod de aluminiu, care contine amplificatoarele, cadranul de control si conectorul de andocare optional.

In functie de locatia din camera a sistemului BeoPlay A8, modul de adaptare a sunetului ofera o experienta mai buna de ascultare. Un comutator simplu permite utilizatorilor sa aleaga intre pozitiile de perete, colt sau de sine statatoare.

Acum poti controla muzica printr-o telecomanda sau prin iPhone si iPad.

BeoPlay A8 este disponibil in varianta alba sau neagra cu huse optionale galbene, portocalii sau rosii. Sistemul este disponibil in showroom-ul Bang & Olufsen din incinta Hotel JW Marriott la pretul de 5.800 de lei cu TVA.

T. A.

#BeoSound A8 dockstation, #iPhone dockstation, #sistem muzica iOS , #Gadgeturi IT