Cadouri de Craciun pentru pasionatii de gadget-uri

Miercuri, 21 Decembrie 2011, ora 18:52
2721 citiri
Cadouri de Craciun pentru pasionatii de gadget-uri

Anul 2011 a fost plin de lansari de produse IT destinate pasionatilor de gadgeturi.

Iata cateva produse care ar putea ajunge sub bradul tau in acest sezon:

- Tableta Kindle Fire, Amazon

Cu un pret de 199 de dolari, Kindle Fire este alternativa mai ieftina a iPad-ului de la Apple.

Tableta cu touchscreen de 7 inci iti permite sa te plimbi pe net, sa asculti muzica si sa urmaresti filme si clipuri video. De asemenea, poti sa te joci sau sa citesti carti in format e-book. Mai mult, ai inclus in pret spatiu de stocare in nor, asa ca nu trebuie sa iti sincronizezi manual gadget-ul.

- iPhone 4S, Apple

Niciun top nu ar fi complet fara un produs Apple, asa ca acesta include cel mai recent iPhone. Telefonul este mai rapid si mai subtire decat predecesorul sau, are o camera foto mai buna, si pe celebra Siri, asistenta vocala.

- Nook Tablet, Barnes&Noble

Tableta de 249 de dolari este o alegere buna pentru cumparatorii care cauta un gadget rezistent, dar care nu vor sa plateasca pretul unui iPad. Nook Tablet functioneaza cu Android, are un ecran de 7 inci si WiFi, putand fi achizitionata in versiuni de 16 sau 32 GB.

- Casti Bose QuietComfort

Pentru 300 de dolari puteti cumpara unele dintre cele mai bune casti de pe piata. Ele ofera o calitate a sunetului excelenta si sunt perfecte pentru cei care iubesc muzica si nu se mai pot desparti de playerele lor.

- Griffin Beacon telecomanda universala

Acest gadget permite oricarui aparat care functioneaza cu iOS sau Android sa se transforme in telecomanda universala, care iti permite sa controlezi intreg sistemul de eletronice de acasa.

- Incarcator portabil Powerstick

Incarcatoarele Powerstick sunt cat un pachet de guma si urmaresc eliminarea incarcatoarelor clasice. Pentru 50 de dolari obtii acest device care se incarca in orice port USB al calculatorului, iar apoi poate incarca, la randul sau, orice alt device - precum camere digitale si telefoane.

#cadouri craciun, #cadouri gadget, #iPhone Craciun, #tableta craciun , #Gadgeturi IT